Spørsmål og svar om Centsoft Invoice

Vi benytter allerede fakturaskanning – hvorfor skal vi bytte til Centsoft Invoice?

Skanning er bare en del av prosessen med å behandle leverandørfakturaer. Med Centsoft Invoice effektiviserer du alle trinn i prosessen – fra innkommende fakturaer, til tolkning og attestering og til automatisk overføring til bokføringssystemet ditt. Dessuten har du en mengde annen smart funksjonalitet som ytterligere forenkler hverdagen din.

 

Brukervennligheten er en annen grunn. Flere av kundene våre har byttet til Centsoft Invoice fra andre systemer fordi de opplever Centsoft Invoice som mye enklere å bruke.

 

Lønner det seg for oss å skaffe Centsoft Invoice?

Dere kan spare tid og penger gjennom å digitalisere behandlingen av leverandørfakturaer, spesielt om dere gjør fakturabehandlingen manuelt idag: tar imot papirfakturaer, kopierer, konterer og stempler til bokføringssystemet. Det gjelder også om dere iblant går glipp av fakturaer som har kommet bort eller er forsinket, eller om dere bruker tid på å søke etter gamle fakturaer.

 

Om dere allerede har et system for fakturabehandling, så kan dere likevel øke effektiviteten. Hvor mye, avhenger av hvor store effektivitetsgevinster deres nåværende system gir, hvor godt det passer til deres arbeidsmåte og hvor lett det er å bruke.

 

Hvorfor skal vi velge Centsoft Invoice?

Fordi det er den mest moderne løsningen for behandling av leverandørfakturaer som finnes på markedet idag. Vår ambisjon er å hele tiden ligge i front. Det betyr tids- og kostnadsinnsparinger for deg. Men også at du kan utvikle økonomiprosessen din fortløpende. Gjennom å benytte Centsoft Invoice får du tilgang til nye smarte arbeidsmåter som gjør at dere får mer kontroll, gjør mindre feil, sparer tid, slipper å lete og får det hyggeligere på jobben.

 

Dette er vanlige kommentarer vi får fra kundene våre:

”Vi har spart massevis av timer”

”Det blir langt færre feil”

”Det er enkelt å lære og til og med nye ansatte kommer inn i arbeidet med én gang”

”Centsoft er raske og lydhøre – man får svar fra kundestøtte med én gang”

 

Hva skiller Centsoft fra andre systemer?

Svaret på det spørsmålet avhenger av hvilke systemer du sammenligner med, men de fleste andre systemer har ikke løsninger for alle trinn i faktureringsprosessen.

 

Centsoft tilbyr for eksempel automatisk fakturakontering og attestering av gjentakende fakturaer. Fritekstfelt for søking på alt fakturainnhold er en annen unik funksjonalitet som gjør det ekstremt raskt å finne gamle fakturaer. Enkel sammenstilling av fakturabilagene ved prosjektavslutning er en tredje.

 

En annen viktig forskjell er brukervennligheten. Vi jobber mye med å gjøre menyene tydelige, layouten intuitiv og arbeidsflyten så smidig som mulig. For eksempel er det av stor betydning at attesteringsflyten er enkel for lederne, slik at attesteringsrutinene kan fungere smertefritt.

 

Er det noe som Centsoft mangler og som andre leverandørfakturasystemer har?

Nei, ikke det vi kjenner til.

 

Fungerer Centsoft med mitt økonomisystem?

Ja, Centsoft Invoice fungerer med alle økonomisystemer: Hogia, Visma, Pyramid, SoftOne, fdt, Exicom, Garp, Fortnox, Mamut, eE, Vitec, Hansaworld, Biljant, E-conomic, Microsoft Dynamics, NAV, Björn Lundén Informasjon, Ad med flere. Her finnes det en komplett oversikt.

 

Hvor lang tid tar det å komme i gang?

Vi integrerer og konfigurerer systemene for deg. Ledetiden fra bestilling til leveranse er normalt 2 uker og innebærer ikke noe arbeide for deg som bestiller. I forbindelse med installasjonen gjør vi alle basisinnstillinger av systemet og tilpasser det til arbeidsmåten deres. Du som økonomisjef og bestiller må sette av 2 timer til en gjennomgang av det du trenger å vite om systemet.

 

Mange blir forundret over at det tar så lite tid. Tidligere krevdes det en initial innsats av kunden for å kunne sette opp regler for automatiske attesteringsflyt. Men ettersom vi innfører stadig mer kunstig intelligens, så lærer systemet selv og litt etter litt.

 

Hvor mange kunder har Centsoft?

Vi har et par tusen kunder og mer enn 10 000 personer bruker Centsoft Invoice hver dag. Vi vokser kontinuerlig. Antall kunder økte med 30 % i fjor, og antallet fakturaer som behandles i vårt system, med mer enn 50 %.

 

Hvilke bedrifter passer Centsoft Invoice for?

Centsoft Invoice er helt fra begynnelsen av skapt for å passe for bedrifter i alle størrelser og bransjer. Vår minste kunde er et enkeltpersonforetak med 350 fakturaer per år. Vår største kunde har over 70 000 fakturaer per år.

 

Her er noen av kundene våre: Webhallen, DesignHouse, Eins Consulting, DreamHack, Västberga Åkeri.

Det er også mange økonomiselskaper som velger Centsoft Invoice for å kunne betjene kundene sine på en effektiv måte.

 

Hva koster Centsoft Invoice?

Du betaler en startkostnad for Centsoft Invoice, deretter er det antallet fakturaer per år som styrer kostnaden. Send oss en e-post med hvor mange fakturaer du behandler per år, og hvilket økonomisystem du har, så kommer vi tilbake med prisinformasjon.

kontakt@centsoft.no