PARTNERE

Vil du skape merverdi for kundene dine? Legg Centsofts moderne og brukervennlige fakturahåndteringssystem til tilbudet ditt.

Centsoft er en utmerket partner for at DL Software og Cash-In skal kunne tilby helhetsløsninger. På grunn av Centsofts integrasjon kan kundene våre fokusere mer på sin kjernevirksomhet. Samarbeidet med Centsoft har åpnet nye dører, ikke bare for oss,
men også for DL Primes brukere.

Samarbeidet med Centsoft har spilt en betydelig rolle etterhvert som nye forretningsområder har blitt utviklet og vi er veldig fornøyde med samarbeidet. For oss er Centsoft en viktig partner som vi deler felles mål med. Vi kan tilby et moderne, produkt i verdensklasse til kunder som ønsker å utvikle og optimalisere forretningsprosessen og dermed forbedre deres konkurranseevne.

- Kenneth Sohlberg, DL Software

Vårt tilbud til partnere

Som Centsofts partner kan kundene dine få tilgang til markedets mest moderne elektroniske fakturahåndteringssystem. Vår løsning har høy funksjonalitet og kan enkelt tilpasses kundens behov. Alle kunder bruker den samme versjonen av Centsoft, som kan konfigureres for forskjellige økonomiske systemer. Systemet passer for alle typer selskaper uavhengig av bransje og er et system som utvikles etter hvert som kundene dine vokser.

Centsoft Invoice kan enkelt integreres med flere finansielle systemer i markedet. Brukergrensesnittet er tilgjengelig på flere språk, og når vi ekspanderer til nye markeder, blir nye språk lagt til. Vi tilbyr opplæring til deg og dine ansatte samt løpende informasjon om oppdateringer og nyheter for de medarbeidere som vil selge Centsoft.

 

MER ENN 10 ÅRS ERFARING

Centsoft har mer enn 10 års erfaring med elektronisk fakturahåndtering. Systemet vårt er i forkant, både innen teknikk og brukervennlighet, samt utvikles kontinuerlig med ny funksjonalitet. I dag har vi mer enn 30 000 brukere i flere land som takket være Centsoft, har vært i stand til å effektivisere sin håndtering av leverandørfakturaer.

Partnere

Som partner til Centsoft får du:

Markedsledende fakturahåndteringssystem
Funksjoner for globalt bruk

Opplæring til deg og teamet ditt

Levering i løpet av noen uker
Enkel integrasjon til ditt/dine økonomisystem
Support i verdensklasse

Kom i gang straks! Fyll ut, så kontakter vi deg.