Bare å sette i gang – det er enkelt

Med Centsoft Invoice får du markedets mest moderne system for behandling av leverandørfakturaer. Det er et kraftfullt, men likevel enkelt system å jobbe i, og det fungerer både for mindre bedrifter og for store.

Centsoft Invoice er utviklet i et moderne nettgrensesnitt som gjør at systemet fungerer i alle nettlesere og på alle plattformer. Systemet passer for forskjellige bransjer og typer av bedrifter, og er et system som bedriften din kan vokse med.

Nåværende Centsoft Invoice er vår generasjon 2-løsning, noe som innebærer at vi har lært av tidligere feil og har bygd et velfungerende produkt.

Det er et stabilt program med lite støttebehov, men hvis det trengs, er vi raske til å svare og løse problemene.

Det er et stabilt system, og den nye moderne teknikken garanterer også at systemet fungerer i mange år fremover.

 

Brukervennlig behandling

Du kommer raskt i gang med å arbeide i Centsoft. Det er et brukervennlig system med en intuitiv arbeidsflyt som gjør det enkelt for deg å komme i gang.

Under installasjonen hjelper vi deg med å stille inn de nødvendige basisinnstillingene for systemet, og vi gir deg en grundig gjennomgang av hvordan systemet virker.

I og med at det er lett å sette seg inn i systemet, så krever det også veldig liten opplæringsinnsats for økonomipersonale og attestanter. Det gjør også at det er enkelt å ta inn vikarer på økonomiavdelingen.

 

Automatiser hele flyten

Centsoft Invoice kan tilpasses helt etter dine behov, og du lager enkelt flyt som automatiserer prosessen for attestering. Vi hjelper deg med å sette opp konfigurasjonen mot ditt økonomisystem og å tilpasse den til dine rutiner og arbeidsmåter. Systemet kan blant annet matches mot innleveranser og innkjøpsordrer fra økonomisystemet ditt.

Selve tolkningen av fakturaene kan skje på forskjellige måter. Du kan for eksempel bruke en tjeneste for tolkning i skyen eller velge å skanne via skanningssentral.

Bestill gjerne en demo fra oss, så viser vi deg hvordan det virker!